Terugbetalingsmogelijkheden

Heb je jouw kind hebt ingeschreven voor een ksa jaar of een kamp en ben je benieuwd naar welke terugbetalingsmogelijkheden er zijn? Dan kan je hier wat informatie terugvinden…

  • Mutualiteit: De meeste mutualiteit voorzien een tussenkomst voor een jeugd- en/of sportvereniging. Kijk dit dus zeker bij jouw mutualiteit eens na. Wil je hier graag gebruik van maken? Download dan de nodige formulieren en breng ze op ksa eens binnen of bezorg ze ons via mail, wij doen dan het nodige.
  • Uitpas: Heb je een uitpas? Dan kan het zijn dat je een voordeel kan genieten bij onze jeugdbeweging. Wil je hier graag gebruik van maken? Bezorg ons dan de nummer van jouw Uitpas en wij kijken het na.
  • KSA-nationaal: Ook onze koepel voorziet eventueel terugbetalingsmogelijkheden van het lid- en kampgeld. Wil je hier graag gebruik van maken? Spreek dan even een leider of leidster aan of stuur ons een mailtje voor meer informatie.

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen over onze terugbetalingsmogelijkheden? Aarzel dan niet om ons te contacteren.