Inschrijven

Wil je jouw kind(eren) graag inschrijven in onze KSA, maar weet je niet goed hoe dat moet? Dan kan je hier wat informatie terugvinden…

  • Wanneer? Onze inschrijvingen starten op de eerste zaterdag van oktober, dit is ook onze vriendjesdag. Je kan je dan inschrijven door bij onze leiding het nodige papierwerk even in te vullen. Geraak je niet tot bij ons? Geen probleem, de papieren kunnen ook elektronisch ingevuld worden.
  • Kostprijs? Het inschrijvingsgeld voor een KSA-jaar is enkel en alleen bedoeld om de verzekering van je kind te bekostigen. De kostprijs bedraagt €48 voor je eerste kind en €43 voor elk bijkomend kind. De inschrijving kan cash of via overschrijving  betaald worden.
  • Testmaand? Weet jouw kind nog niet helemaal of de KSA nu wel echt iets voor hem is en wil je hem eens laten proeven van het jeugdbeweging leven? Dat kan! Wij bieden aan elk kind een gratis testmaand aan, deze testmaand gaat in op de eerste vergadering dat hij eens komt proberen. Wil je jouw kind na deze testmaand dan toch graag inschrijven, dan hoef je alleen nog maar een seintje te geven aan iemand van de leiding en dan brengen we dit zo snel mogelijk in orde.

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen over onze inschrijvingen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.