Leeuwkes

Maandbrief Leeuwkes November – December

24 november: Kapitein éénoog zijn schip is gezonken en hij heeft aan ons gevraagd om alle wrakstukken te gaan zoeken! Wij vermoeden dat hij ook nog ergens een schat verstopt heeft!

1 december: We spelen met heel de bond een groot spel! Het is namelijk spaghettidag!!! Iedereen welkom om in de middag of in de avond een lekkere spaghetti te komen eten! Hmmmm

8 december: We krijgen bezoek van kaboutertjes! Ze gaan ons een rondleiding geven in de kabouterwereld, gaan kabouterspelletjes met ons spelen en ze gaan ons leren hoe er uit te zien als een échte kabouter! Kabouterplezier verzekerd!

15 december: Als laatste vergadering van het semester gaan we iets SUPER leuk doen! We gaan namelijk…………. trommelgeroffel……. ZWEMMEN!!!!! We spreken iets vroeger af op KSA want we gaan naar het plezante zwembad van Lier! Voor de Leeuwkes die nog zwembandjes nodig hebben, vergeet ze niet! Voor de ouders: het zou kunnen dat we extra vervoer nodig hebben dus zou het fijn zijn als er iemand van de ouders kan rijden! Verdere details volgen nog!

Dat was het dan voor dit semester! Wij vonden het alvast super leuk met jullie en we zien jullie terug op 12 januari!

Kusjes van jullie leiding,

Suley en Robin

leeuwkes-mouwschildje