Sjo

 

sjo-mouwschildjeMaandbrief Sjokes

oktober – november

5 oktober: We gaan op citytrip naar een mooie stad. Het begint met een M en het rijmt op echelen. Rarara.

12 oktober: Hopelijk schijnen alle kleuren van de regenboog die dag aan de hemel want we gaan op reis met 10 000 luchtballonnen. Hopelijk zijn jullie er allemaal bij want jullie zijn de bom! Kusjes(dag)

19 oktober: Een Brit, een Schot en een Ier stappen een heel drukbezochte bar binnen. De Schot bestelt een Schotse whisky waarna de hele bar de Schot toejuicht en applaudisseert. De Ier bestelt een Ierse whisky en de ganse bar geeft een applaus en juicht de Ier toe. De Brit bestelt een pint… Iedereen in de bar zwijgt. Na enkele momenten van complete stilte begint het boe-geroep. De Brit wordt uitgescholden en de bar uit gepest. F*** de Brexit.

26 oktober: Jullie lieve leiding is jullie eventjes beu. We gaan op leidingsweekend dus jullie hebben geen vergadering.

2 november: Haïti en de Dominicaanse Republiek hebben ambras. Tijd voor oorlog.

9 november: Er waren eens 3 broers genaamd Alfons, Bernard en Jacques. Ze hadden 1 zus, Margrietje. Al heel hun leven woonden ze samen in een boerderij in Limburg. Maar op een koude winternacht verdween de oudste broer, Alfons. De zus was zeer ongerust, de broers waren nogal kil en ongeïnteresseerd. De zus vroeg wat er aan de hand was. Het antwoord: Ach Margrietje, de rozen zullen bloeien.

16 november: We gaan ons eigen godendrankje maken waarmee we de wereld gaan veroveren. Wie maakt er het beste brouwsel? Dat zullen we dan wel zien zeker? Of nie? Ge komt toch hoop ik? Ah dan ist goe, tot dan!

23 november: Kerstmis valt vroeg dit jaar. Het zou wel is goed kunnen dat we een vals kerstfeestje geven. Of een echt, hangt ervan af.

30 november: Geen ksa spaghettidag, maar misschien wel een mini SJO-spaghettidag met maxi pret? Wa denkte?