Sjo

 

sjo-mouwschildjeMaandbrief Sjokes

Januari-Februari

Goeiedag Sjo, welkom in het restaurant ‘Onze Maandbrief’. Tafeltje voor 20? Geen enkel probleem, deze kant op alstublieft. Of ik uw blauw KSA-hemd wil aannemen? Nenene, hou dat maar aan, dat is een mooi hemd.

Hier hebt u alvast de menu:

11/1: Als amuse-bouche schotelen we u een mengeling van gefrituurde aspiranten voor. Deze aspiranten zijn enkel rauw verkrijgbaar en hebben de neiging om iedereen in de buurt te betrekken en een leuk spel te spelen. Klinkt lekker, toch?

18/1: Een heerlijk stuk geroosterde bil van de zeldzame Lukas Segers. Het speciale aan dit stukje vlees is dat het de dag voordien jarig is geweest. Smakelijk…

25/1: Een tussengerechtje dat bestaat uit glühwein en halve liters bier. Allemaal non-alcoholisch weliswaar. Bij het drinken van deze drankjes zal er sneeuw vallen, worden er ski-botten aangetrokken en zal de schijf Anton Aus Tirol automatisch beginnen afspelen.

01/2: Een speciaal en fantastisch gerecht: VLEESBROOD! Beter bekend in Amerika als Meat Loaf. Hmmm, is dat toevallig ook geen band? Die hebben echt een schijfke denk ik… Paradise By The Dashboard Light ofzoiets? Toevallig.

08/2: Als hét hoofdgerecht hebben we iets speciaal op de kaart staan. Een mooi stukje BO. Wat is dat, vraagt u? Wel, het is een uniek gerecht dat enkel verkrijgbaar is in het Mechelse. U zal zeker genieten van de lieve toets, de strenge saus en de zeer ordelijke en georganiseerde presentatie. Het is gewoonweg een SUPER gerecht!

15/2: Wilt u eens een gokje wagen en iets volledig anders proeven? Bestel dan dit gerecht! U krijgt dobbelstenen, pokerchips en enkele speelkaarten voorgeschoteld. Zet uw pokerface maar op.

22/2: Krabbenpoten, apenbrein, sappige maden, geroosterde sprinkhanen, gebakken dolfijn, … Alles wat de kandidaten van Expeditie Robinson moeten eten eigenlijk. Lekker én degoutant tegelijk. Een aanrader!

29/2: Als dessertje hebben we een speciaal gerecht dat maar één keer verkrijgbaar is iedere 4 jaar. Mol aan het spit.

Zo, dat is alles wat we in de aanbieding hebben. Hopelijk komt u alles eens proeven, zo niet, laat ons dat dan even weten. Bedankt!

Goed thuis en tot snel!

De zaakvoerders,

Bo, Lukas en Robin