Kapoenen Meisjes

kapoenen-j-en-m-mouwschildje

MAANDBRIEF SEPTEMBER-OKTOBER:

 

Gelukkige verjaardag iedereen! Vandaag vieren we een groot feest voor de verjaardag van Roos en eigenlijk ook voor de andere kapoenen die toevallig ook wel eens een keer jarig zijn. Doe jullie schort en koksmuts maar alvast aan want we gaan onze innerlijke bakker bovenhalen!!
 Za 25/09 Meedoen is belangrijker dan winnen maar soms is valsspelen toch ook wel heel leuk he? Wie heeft de beste pokerface en wie kan er heel goed onschuldig lijken? We testen het met het grote valsspeelspel.

 

Za 03/10 Wie is miss kapoen 2020? Dat bepalen Martha Gucci en Emma Superstar, twee bekende Hollywood regisseurs, voor ons aan de hand van allemaal super fancy hippe opdrachten. Kan jij wel mooi op een catwalk lopen? Lipgloss aandoen? Of zelfs nog belangrijker, acteren als een echte diva??

 

Za 10/10 Deze week trekken we ’t stad in, Mechelen, onze thuisbasis en tevens een wereldstad. Kennen jullie alle mooie plaatsen, geheime parkjes en de geschiedenis van Mechelen? Vandaag gaan we op tocht en ontdekken we het allemaal.

 

Za 17/10 Wat is de hoofdstad van Duitsland? Hoeveel is 2+2? Wie zingt het liedje oya lélé? Hadden jullie al deze vragen juist? Dan hebben jullie al voorsprong op onze kapoenenquiz vandaag. Goed opletten op school deze week want jullie gaan het nodig hebben!

 

Za 24/10 Binnen een week is het Halloween, en wat betekent dat? Spoken, heksen en griezelsoep. Durven jullie het aan?